Blog

Eisenhower Matrix methode

Eisenhower Matrix-methode

Kennisbank

Wat voor de ene belangrijk is, hoeft voor de ander helemaal niet belangrijk te zijn. Met de Eisenhower Matrix-methode heb jij daar nooit meer problemen mee.

Wet van Parkinson

GTD, Kennisbank

De wet van Parkinson gaat over het effect dat werk net zo lang duurt als je beschikbaar hebt. Lees verder voor meer details over de wet van Parkinson.

5 Tips om expats aan je bedrijf te binden

5 tips om expats te binden aan je bedrijf

Kennisbank

Expats zijn voor veel bedrijven onmisbare arbeidskrachten geworden en cruciaal voor de groei van bedrijven. Het aantrekken van expats vraagt doorgaans een flinke investering en het is jammer dat een expat na 2 jaar weer gratis de deur uit zou lopen. Lees daarom de volgende tips om expats aan je bedrijf te binden.

De DBA-wetgeving in 2018 uitgelegd

De wet DBA in 2018

Kennisbank, Nieuws

Ben je een freelancer of opdrachtgever die met freelancers of andere ZZP’ers werkt? Dan wil je vast weten wat de stand van zaken van de web DBA in 2018 is. Lees het in dit blogartikel!

Back-uppen voor bedrijven

Kennisbank

Back-ups zijn voor ondernemers nooit belangrijk. Tot het te laat is. In dit artikel nemen we mijn Back-up Checklist door. Aan de hand van een paar eenvoudige stappen stel je zelf jouw perfecte back-up samen. Onderneem met een gerust hart, met een werkende back-up!

Menu