Onze aanpak

Veel ondernemers zijn ‘s-avonds of in het weekend nog aan het werk: offertes uitwerken of facturen maken. Niet omdat ze dat leuk vinden maar omdat ze niet weten hoe het anders kan. Ik gun ondernemers een prettig bestaan: lekker werken op het ene moment en écht ontspannen op het andere. 

Met heldere communicatie, slimme processen en passende tools kun je wekelijks veel tijd besparen. Ik weet hoe en regel het van A tot Z voor je. Het resultaat is dat je vaker kunt genieten van gezin en hobby’s. In die tijd laadt jouw batterij méér op, waardoor je op de zaak ook weer beter kunt presteren. 

Heldere communicatie

Communicatie is cruciaal, dat weten we allemaal. Maar hoe doe je dat in teamverband, tussen afdelingen en naar je belangrijkste klanten?

Heldere communicatie is de eerste bouwsteen. Of je het nu hebt over persoonlijke communicatie, geschreven of digitaal: het gaat erom dat je tijdig de juiste details weet over te brengen.

Samen zoeken we uit welke informatie op welke momenten nodig zijn in je onderneming. In de volgende stappen zorgen we ervoor dat die informatie op de juiste momenten beschikbaar gaat zijn.

Slimme processen

De meeste MKB-ondernemingen hebben de belangrijkste processen niet beschreven, ze zijn sterk verouderd of ze worden niet gehanteerd. Door de belangrijkste processen op papier te zetten creeer je vertrouwen en rust. Niet alleen bij een ‘happy flow’ maar ook bij complexe orders met rework.

We schrijven de belangrijkste processen uit op papier (en later digitaal) met BPMN 2.0. In de beste gevallen voelt iedereen zich zo goed bij een proces dat ze het allemaal als ‘hun’ proces gaan beschouwen.

De perfecte tools

De communicatie is op orde, de belangrijkste processen zijn beschreven en er zijn duidelijke afspraken. Dan is het tijd voor tools die perfect passen bij jullie werkwijze.

Dat kan vanalles zijn: slimme software voor intern gebruik, een portal voor je klanten of een API-koppeling zodat gegevens voortaan moeiteloos door je onderneming stromen.

We helpen bij de selectie van de perfecte oplossing en leverancier die bij jullie past tot en met de implementatie. We gaan door tot bewezen is dat de nieuwe opzet in alle gevallen werkt.

Wat kan ik voor jou doen?

Welk probleem wil je vandaag opgelost hebben? Laat je naam en nummer achter, dan neem ik contact met je op.