Activiteiten

Zoals je hebt kunnen lezen helpen we je door middel van training en door te adviseren en oplossen. Maar op welke gebieden kunnen we jou helpen?

Méér doen, met hetzelfde team

Voor de duidelijkheid: ik ben geen organisatieadviseur: ik heb geen kaas gegeten van financieringen, HRM, etc. Ik specialiseer me in het verbeteren van jullie productiviteit. Oftewel ‘niet hard maar slim werken’.

Bij een aantal van deze activiteiten schakel ik partners in zoals organisatieadviseurs of software implementatiespecialisten. Mijn rol is om jullie door het proces heen te helpen: van A tot Z waarbij de partners een specialistisch deel van het proces voor hun rekening nemen.

Onafhankelijk software advies

De selectie van software kan een complex en tijdrovend proces zijn, vooral als er veel verschillende opties op de markt zijn. Het is belangrijk om te kiezen voor software die aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van jullie organisatie.

Het is belangrijk om rekening te houden met de functionaliteit, kosten, flexibiliteit en integratie met andere software. Met een onafhankelijk softwareadviseur wordt die reis een stuk eenvoudiger en prettiger.