Workshop ‘Méér doen, met hetzelfde team’

Benieuwd hoe je zelf bottlenecks in je productiviteit kunt analyseren en oplossen? In een interactieve sessie van ongeveer 2 uur laat ik je zien hoe dat werkt.

Wat leer je tijdens deze workshop?

In het kort: leer je hoe je bottlenecks rondom productiviteit kunt signaleren, hoe je ze kunt analyseren, hoe je een oplossing kunt definieren en vervolgens ook hoe je ze kunt implementeren.

Gedurende de workshop krijg je te zien hoe wij te werk gaan. We leren je de methoden die we gebruiken, zoals bijvoorbeeld BPMN 2.0. Je leert uit welke stappen het analyseren en oplossen van een probleem bestaat.

We leren je ook hoe je concrete afspraken maakt met je (software)leverancier. Zodat je zeker weet dat je op het einde ook echt hebt wat jullie nodig hebben.

Daarnaast delen we een aantal sterke trucs die we geleerd hebben in de praktijk.

Locatie: High Tech Campus & in-house

We kunnen de workshop geven vanuit ons kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Wil je een aantal collega’s tegelijk laten trainen dan is het uiteraard ook mogelijk om een workshop op locatie te geven.

De workshop is een hele leuke manier om bekend te raken met het analyseren van productiviteitsproblemen en het oplossen daarvan.

Details

Naam: Workshop ‘Méér doen, met hetzelfde team’
Omschrijving: Deze workshop geeft je een introductie in het zelfstandig problemen rondom je productiviteit te identificeren, analyseren en op te lossen.
Duur: 2 uur
Deelnemers: 6 – 20 personen
Tarief: Nvt

Klinkt goed: ik heb interesse!

Heb je interesse in de workshop? Laat dan je naam en telefoonnummer achter. Ik bel je doorgaans binnen 1 werkdag.