Training ‘Méér doen, met hetzelfde team’

Willen jullie zelf in staat zijn voortaan problemen rondom je productiviteit te signaleren en oplossingen te implementeren? Dan is deze training voor jou! In twee werkdagen leer je precies hoe dat werkt.

Wat leer je tijdens deze training?

In het kort: leer je hoe je bottlenecks rondom productiviteit kunt signaleren, hoe je ze kunt analyseren, hoe je een oplossing kunt definieren en vervolgens ook hoe je ze kunt implementeren.

Gedurende de training krijg je precies te zien hoe wij te werk gaan. We leren je de methoden die we gebruiken, zoals bijvoorbeeld BPMN 2.0. Je leert uit welke stappen het analyseren en oplossen van een probleem bestaat. Je leert hoe je bepaalde zaken kort en bondig op papier zet zodat het alle belangrijke details bevat en het nog leesbaar blijft.

We leren je ook hoe je concrete afspraken maakt met je (software)leverancier. Zodat je zeker weet dat je op het einde ook echt hebt wat jullie nodig hebben.

In de afgelopen 20 jaar hebben we in de praktijk veel sterke trucs geleerd en ook die delen we uiteraard met je!

Locatie: High Tech Campus & in-house

Standaard geven we de training vanuit ons kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Wil je een aantal collega’s tegelijk laten trainen dan is het uiteraard ook mogelijk om een training op locatie te geven.

Als je bereid bent om wat meer tijd te investeren dan kan een training de beste manier zijn. Voortaan ben je zelf in staat om problemen te analyseren en op te lossen!

Details

Naam: Training ‘Méér doen, met hetzelfde team’
Omschrijving: Na afronding van deze training ben je in staat om zelfstandig problemen rondom je productiviteit te identificeren, analyseren en op te lossen.
Duur: 2 dagen
Deelnemers: Max. 6 personen
Tarief: € 1.500,- p.p.

Ok Bas, ik heb interesse:

Heb je interesse in de training? Laat dan je naam en telefoonnummer achter. Ik bel je doorgaans binnen 1 werkdag.