Zo helpen we:

Ons doel is dat jullie méér gedaan kunnen krijgen, met hetzelfde team. Dat doen we op een duurzame manier: door kennisoverdracht. En dat doen we op de volgende manieren:

Adviseren en oplossen

Dit is de meest krachtige methode van de twee: door bij jullie over de vloer te komen en goed te luisteren en te kijken krijgen we een nauwkeurig beeld van jullie onderneming. We leren je mensen kennen, de geschiedenis, ambities en eventuele zwakten. Op basis daarvan kunnen we je het beste adviseren.

Dat advies is overigens geen dik of abstract rapport. Ons advies is kort en bondig op papier gezet zodat iedereen het goed kan lezen en zodat we het er later nog bij kunnen pakken. Zodra we het eens zijn over de aanpak gaan we aan de slag. Dat wil je toch ook?

Als je zoekt naar praktische begeleiding bij jou op locatie dan is dit ’the way to go’!

Training ‘Méér doen,
met hetzelfde team’

Willen jullie zelf in staat zijn voortaan problemen te signaleren en een oplossing te implementeren? Dan is een training de beste methode. In twee werkdagen leren we je precies hoe wij te werk gaan. Je leert hoe je bottlenecks kunt signaleren, hoe je ze kunt analyseren, hoe je een oplossing kunt definieren en vervolgens ook kunt implementeren.

Als je bereid bent om wat meer tijd te investeren dan kan een training de beste manier zijn. Voortaan ben je zelf in staat om problemen te analyseren en op te lossen!

Workshop ‘Méér doen,
met hetzelfde team’

Wil je een idee krijgen hoe je zelfstandig productiviteitsproblemen kunt signaleren en een oplossing kunt implementeren? Dan is een workshop de beste methode. In een halve ochtend, middag of avond leren we je hoe dat werkt.

Zoek je een leuke invulling voor jezelf en je collega’s? Of bijvoorbeeld een leerzame en interactieve activiteit voor je netwerkvereniging? Dan is deze workshop voor jullie ideaal!