Onafhankelijk software advies

De selectie van software kan een complex en tijdrovend proces zijn, vooral als er veel verschillende opties op de markt zijn. Het is belangrijk om te kiezen voor software die aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van jullie organisatie.

Stap voor stap

Stap voor stap naar jouw ideale software: met een adviseur aan je zijde krijg je het voor elkaar. Of je nu gaat voor een nieuw CRM- of projectmanagementsysteem of een volledig nieuw en complex ERP-systeem: pak het stap voor stap aan!

Een onafhankelijk softwareadviseur zal je precies kunnen aangeven om welke stappen het gaat. En vooral ook de trucs die je in bepaalde fasen kunt gebruiken.

Bij de selectie van software is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

Functionaliteiten

Investeringen

Flexibiliteit

Integratie

Tip

Laat iedereen die in aanraking gaat komen met deze software beschrijven wat zij nodig hebben. Zet ook voorbeeldsituaties op papier. Bijvoorbeeld: hoe gaat een eenvoudige order door het systeem? En welke situaties kun je allemaal tegenkomen bij complexe orders? En hoe gaat rework in zijn werk?

Leg deze documenten voor aan de leverancier die je op het oog hebt en vraag hen om een demo te geven van deze situaties. Dan weet je zeker dat je deze oplossing ook echt kan wat jullie nodig hebben!

Onafhankelijk software adviseur

Een onafhankelijk software adviseur kan je helpen om de juiste beslissing te nemen voor jouw organisatie. De adviseur maakt het complete proces van het vaststellen van de wensen en eisen, software- en leveranciersselectie tot en met onderhandeling en implementatie een stuk eenvoudiger voor jullie.

In de afgelopen 18 jaar heb ik talloze ondernemingen geholpen met hun bedrijfssoftware: van het opstellen van requirements, selectie, implementatie en de validatie in de praktijk. Zijn jullie op zoek naar een ervaren en onafhankelijk software adviseur neem dan contact op met mij: 06-55 84 86 45. Ik help jullie graag verder.

Bel mij vrijblijvend

Gratis kennismaking

Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef dan je gegevens door zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Vrijblijvend uiteraard.