Bas Kierkels

Chief-nerd, eigenaar, CEO: Bas heeft geen officiële titel. Lang verhaal in het kort: Bas is beGuru is gestart om ondernemende mensen te helpen hun doelen te bereiken. Die wens is vandaag even relevant als 20 jaar terug toen hij beGuru oprichtte. Heb je vragen over je bedrijfssoftware? Bel Bas: hij helpt je graag.

Bas startte in 2001 met het ontwikkelen van websites en webshops. Al snel mocht hij landelijk bekende merken als Philips, Carglass en TNO tot zijn klanten rekenen. Mede met zijn hulp won een vaste opdrachtgever vier jaar achter elkaar de Thuiswinkel Awards.

In de eerste jaren deed hij veel ervaring op in het ontwikkelen van complexe omgevingen die precies doen wat voor die klant belangrijk is. Bas merkte dat daar zijn passie lag: niet het ontwikkelen van standaard features voor talloze klanten maar specifieke functies op maat. Alleen interessant voor die ene onderneming.

Sindsdien heeft beGuru zich gespecialiseerd in het aanhoren van specifieke vraagstukken in digitale informatievoorziening.

Specialist in complexe informatievraagstukken

Zo heeft beGuru verschillende productieplanningen gemaakt die dusdanig complex waren dat alle grote, bekende softwareleveranciers er niet aan wilden beginnen. Of ze slaagden er niet in om de wens van de klant daadwerkelijk te realiseren. Veel opdrachtgevers werken met bedrijfsinformatie geïsoleerd in meerdere datasilo’s als Exact, Excel en real-time machinedata. beGuru brengt die informatie bij elkaar en maakt vervolgens de gewenste dashboards voor sleutelrollen in de organisatie.

Het doel is altijd om professionals vooruit te helpen: de juiste informatie in één klik beschikbaar, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Met de tijd en energie die je bespaart kun je je richten op hetgeen waar je goed in bent: vooruit kijken en stappen maken richting je doelen.

Heb je vragen over bedrijfssoftware? Is jouw bedrijfssoftware niet optimaal ingericht? Denk je dat jouw droom software niet gerealiseerd kunnen worden? Bel Bas dan eens: hij hoort je graag aan.

Artikelen door Bas

Bas schrijft regelmatig artikelen op de beGuru-blog over bedrijfssoftware en persoonlijke productiviteit. Dit zijn zijn meest recente berichten: