Boek: “Focus AAN/UIT” door Mark Tigchelaar

folder_open Boeken turned_in_not Focus, Hersenen, Praktisch, Starten, Theorie

In de afgelopen 15 jaar hebben auteurs Mark Tigchelaar en Oscar de Bos talloze mensen getraind om grip te krijgen op hun productiviteit. Die kennis en ervaring hebben ze gebruikt bij het schrijven van ‘Focus AAN/UIT’. En dat merk je. ‘Focus AAN/UIT’ is een compleet boek, in het Nederlands, met praktische tips. Één van de beste productiviteitsboeken.

 
Bas Kierkels - in
Bas is gék van productiviteit. Hij helpt graag ondernemers méér gedaan te krijgen met hetzelfde team met slimme en flexibele tools.

Topper

Het boek ‘Focus AAN/UIT’ is een compleet en goed onderbouwd boek, geschreven door auteurs met ervaring in het veld. Dat maakt ‘Focus AAN/UIT’ één van de beste productiviteitsboeken op dit moment beschikbaar.
De beste productiviteitsboeken in één overzicht

Ervaring en feiten

De auteurs van ‘Focus AAN/UIT’ maken je meteen duidelijk dat dit boek is geschreven op basis van hun eigen – uitgebreide – ervaring met productiviteit. Daarnaast verwijzen ze regelmatig naar feiten afkomstig uit andere onderzoeken. Dat maakt ‘Focus AAN/UIT’ een heel geloofwaardig boek.

“Het is ontzettend frustrerend als je de hele dag druk bent, maar aan het einde ontdekt dat er eigenlijk niet veel uit je handen is gekomen.”

Hersenactiviteit. Uit het boek: 'Focus AAN/UIT'.

‘Focus AAN/UIT’ begint bij het begin: onze hersenen. Het maakt meteen duidelijk waar onze hersenen goed in zijn, en waarin niet. En wat de gevolgen daarvan zijn voor kenniswerkers in het algemeen.

Onze hersenen bestaan uit veel verschillende gebieden. Sommige termen heb ik al talloze keren voorbij heb zien komen maar ik kan ze nog steeds niet onthouden. Het boek gaat daar goed mee om door die ingewikkelde termen te vervangen voor begrijpelijke termen als “personal assistant”.

‘Focus AAN/UIT’ geeft daarmee een uniek stukje achtergrond informatie die het mogelijk maakt te snappen waarom je ergens niet goed in bent. En waarom je iets beter niet (meer) kunt doen.

Procrastinatie, Eisenhower Matrix en andere bekende productiviteitstermen komen voorbij en worden stuk voor stuk keurig uitgelegd.

‘Focus AAN/UIT’ is een compleet boek. Theorie daar waar het handig is maar over het algemeen heel praktisch geschreven. Het boek dekt een groot deel van de factoren die van invloed zijn op jouw productiviteit.

Doelgroep

‘Focus AAN/UIT’ is voor alle kenniswerkers interessant. Werk jij op kantoor? Meer met je hoofd dan je handen? Dan kan ‘Focus AAN/UIT’ jou helpen om meer grip te krijgen op je werk.

Wat is productiviteit?

De ene vindt zichzelf enorm productief, de ander heeft altijd het gevoel nóg meer te moeten doen. Maar wat is productiviteit eigenlijk? Lees onze uitleg en praktische tips in onze special over productiviteit.

Vind jouw perfecte productiviteitsboek:

Ben je op zoek naar productiviteitsboeken? Gebruik dan onze tool: in een paar kliks vind jij jouw perfecte boek!

Praktisch
Theorie
Framework
Procrastinatie
GTD
Focus
2 boeken gevonden:

beGuru Blog

Op de beGuru-blog lees je alles over productiviteit: achtergrond artikelen, boek reviews, ontwikkelingen over beGuru en meer.