Over beGuru

Dit is onze missie:

“Jou helpen je doelen en dromen te bereiken.
Met software die past bij jouw unieke informatiebehoeften”

Waarom hebben we het druk? Vaak is dat omdat we veel moet doen om iets gedaan te krijgen. Zoals het opstellen van een managementrapportage. Of het maken van een (productie)planning.

Softwarepakketten als Exact, AFAS, MKG, etc doen niet precies wat jullie nodig hebben. En dus maak je een Excel-sheet dat dat wél doet. Het probleem met een dergelijke oplossing is dat je elke verandering handmatig moet doorvoeren: elke nieuwe order, elke status update en elke andere wijziging.

En daardoor ben je dus extra druk.

Laat ons helpen: wij realiseren de – voor jullie – ideale bedrijfssoftware. We beginnen met een stevige basis van bijvoorbeeld Exact, AFAS of Microsoft BC. Vervolgens kijken we welke elementen ontbreken en die realiseren we voor je. Precies op maat: jullie bepalen tot in de laatste details wat jullie nodig hebben.

Stap voor stap naar jouw doel

We houden niet van risico’s en dus pakken we projecten serieus en op een overzichtelijke manier aan. We delen projecten in blokken zodat het behapbaar blijft voor iedereen. Op elk moment in het project stellen we de vraag “Gaan we nog steeds de goede richting op?”. Zo is de uitkomst geen verrassing en kun je zelfs bijsturen. Bijvoorbeeld wanneer je onderweg een mooie nieuwe kans ziet.

Stap 1: koppelen
beGuru laat zich eenvoudig koppelen met jullie favoriete software. Daarmee kun je informatie moeiteloos en in real-time door je onderneming laten vloeien. Dat scheelt energie, voorkomt tikfouten en onnodig wachten.

Stap 2: maatwerklaag
Uniek aan beGuru is dat we onze software kunnen uitbreiden met een maatwerklaag die precies doet wat jullie nodig hebben: een managementrapportage, een specifieke planning of iets anders dat uniek is. U vraagt, wij draaien.

Team beGuru

Op het moment bestaat ons team uit 3 personen. We zijn op zoek naar een ervaren en zelfstandige developer om ons team te versterken. En we zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Bekijk de vacature pagina voor meer informatie.

Ruud van de Ven
Lead developer

Steffy Stokmans
Administratie

Bas Kierkels
Projectleider

beGuru is onder andere lid van het High Tech Software Cluster, onderdeel van Brainport:

Showcases

Benieuwd hoe het in praktijk werkt? Lees verder in deze showcases:

Menu