Ruud van de Ven

Passie, wanneer je met Ruud praat over software, ICT, data of programmeren spat de passie ervan af. In zijn stem hoor je goed hoe hij ergens over denkt en dat maakt communicatie met de klant enkel maar duidelijker, en dat is wat er voor Ruud telt. Software maken waar de klant blij van wordt.

Naast kennis brengt Ruud een goede portie Brabantse gezelligheid met zich mee, en zorgt daarmee dat we niet voor een klant maar ermee samen werken.

Begonnen als Full stack developer ontwikkelde Ruud zich meer en meer als specialist in techniek. Na gewerkt te hebben voor veel verschillende type klanten zowel klein als groot ligt zijn uitdaging nu bij de maak industrie waarbij hij zorgt dat informatievoorzieningen en processen worden verbeterd d.m.v. software. Waar andere software leveranciers terughoudend zijn, ziet Ruud overal een uitdaging in en weet altijd wel met een manier te komen om het vraagstuk op te lossen. Hierdoor een echte aanwinst voor beGuru.

Ruud bijt zich in de materie waardoor hij de klant goed weet te begrijpen en zodra hij de klant processen begrijpt kan hij die perfect vertalen naar een stuk software dat de klant vooruit helpt. Onderwerpen zoals Business Intelligence, Data warehouse, Design patterns, Api, UX en UI zijn hem niet onbekend. Vragen over 1 van deze onderwerpen? Bel Ruud dan eens, hij zal je vol passie informeren over deze onderwerpen en of er iets bij jou bedrijf te gebruiken is.

Menu