Kim van Stratum

Probleem? Geen probleem! Hoe ingewikkelder, hoe leuker – althans, voor Kim. Ze wordt razend enthousiast van het tot een goed resultaat brengen van complexe situaties en het ontwarren van kluwen aan informatie. Dat kwam haar goed van pas in haar voormalige baan als luchtverkeersleider, en minimaal zo goed in haar huidige rol als developer bij beGuru!

De ‘software bug’  (pun intended) was al vroeg geplant bij Kim. In al haar vriendenboekjes stond ‘computeren’ als hobby en ze heeft haar Gameboy Color nog steeds!

Ook de liefde voor puzzelen en haar hersens laten kraken is niet nieuw. Na haar VWO rondde ze een masteropleiding aan de Universiteit van Tilburg af en ging ze aan de slag als luchtverkeersleider in Maastricht.

Na een aantal jaar met groot plezier vliegtuigen begeleid te hebben werd het echter tijd voor de volgende stap: eindelijk serieus iets gaan doen met haar interesse voor software en programmeren.

Na een omscholing tot programmeur vond Kim haar nieuwe thuisbasis bij beGuru. Ze combineert hier haar talenten in het overzien van situaties, het doelgericht en efficiënt oplossen van problemen en het duidelijk en to-the-point communiceren in haar nieuwe rol als developer.

Met zoveel plezier, dat ze graag wil kijken of ze jouw organisatie kan helpen met jullie complexe software-vraagstukken! Bel haar gerust, ze gaat met veel plezier aan de slag.

Menu