Edon van Asseldonk

Online Marketing-liefhebber en mede-eigenaar van beGuru.

Edon heeft al talloze bedrijven geholpen meer omzet uit hun online activiteiten te halen. Hij is een typisch product van deze tijd: veel willen doen en vinden dat de week te weinig uren heeft. Sinds dat hij in november 2018 vader is geworden, is deze uitdaging alleen maar groter geworden.

Hij houdt daarom van efficiënt werken. Zo zit hij thuis pomodoro-blokken af te werken en natuurlijk beGuru te gebruiken om een goed overzicht te houden over zijn projecten.

Het leukste onderdeel van zijn werk? Bedrijven vooruit helpen en resultaten boeken. Edon wordt blij als de klant dankzij zijn werk kan groeien.

Edon vindt het leuk om kennis over productiviteit, marketing en andere onderwerpen te delen. Hij heeft een online marketing-achtergrond en ziet SEO-guru Rand Fishkin als voorbeeld van een succesvol en betrokken ondernemer.

Zijn artikelen proberen vaak een stapje verder te gaan waarmee de lezer echt vooruit komt. Hij heeft een kritische blik en laat deze terugkomen in zijn blogposts.

Edon’s meest recente blogberichten

Kennisbank

Timeboxing: krijg méér gedaan

Ooit gedacht: “Ik had deze week meer willen doen”? Dan is timeboxing iets voor jou! In deze blog leg ik uit wat timeboxing is en welke voordelen het heeft voor je planning en productiviteit.

Voorbeeldpagina Boek The Pomodoro Technique
Kennisbank

Pomodoro Techniek

De Pomodoro techniek is een tijdsmanagementmethode. Met de Pomodoro methode werk je in blokken van 25 minuten waartussen je telkens pauze neemt.