Nieuw: Kanban & urenregistratie

folder_open GTD, Kennisbank, Nieuws

De term ‘Kanban’ begint aardig ingeburgerd te raken: hoewel al tientallen jaren oud, hoor je de term de laatste 2 jaar steeds vaker. Kanban is een handige manier om de voortgang van werk in beeld te krijgen. beGuru beschikt nu ook over eigen Kanban-borden. Incl. de bekende urenregistratie-features. Hiermee is beGuru nóg completer geworden voor de veeleisende kenniswerker!

 
Bas Kierkels - in
Bas is gék van productiviteit. Hij helpt graag ondernemers méér gedaan te krijgen met hetzelfde team met slimme en flexibele tools.

Kanban-borden bieden een overzicht verdeeld in kolommen. In zijn eenvoudigste vorm heeft een Kanban-bord drie kolommen: Te doen, Bezig en Gedaan. Uiteindelijk bepaal je zelf welke kolommen jij wilt aanmaken en hoe deze heten.

Voorbeeld

Zie niet alleen de status van elke opdracht, maar ook de nog beschikbare tijd. Met de blauwe Start-knop kun je elke opdracht meteen starten.

Er verschijnen steeds meer oplossingen op de markt die Kanban gebruiken om een leuk overzicht te bieden. beGuru gaat een aantal stappen verder: naast Kanban bieden we ook tradionele opdracht- en projectoverzichten.

Daarnaast kun je in beGuru natuurlijk je urenregistratie heel makkelijk bijhouden. Op die manier heb je niet alleen een mooi overzicht, maar ook écht het overzicht: hoeveel tijd heb ik ter beschikking en hoeveel tijd is nog over?

Elke kolom kan een of meerdere opdrachten bevatten. Zodra de opdracht klaar is, schuif je deze van In uitvoering naar Te keuren of Voltooid. Op die manier is het voor iedereen meteen duidelijk wat de status is van alle opdrachten, wat nog open staat, etc.

In de praktijk gebruiken veel mensen Kanban-borden vooral om een handig overzicht te hebben. Bijvoorbeeld bij projecten. Je hebt zelf de vrijheid om die kolommen te maken die jij wilt. Ook kun je in elke kolom zoveel werk opnemen als je maar wilt.

Kanban incl. urenregistratie

Het voordeel van de Kanban-borden in beGuru is dat je direct je beschikbare tijd ziet. Je weet dus – zonder rekenwerk – hoeveel tijd je nog op elke opdracht mag draaien.

Daarnaast kun je van elke opdracht de tijd starten. Op deze manier kun je supersnel werken: open je bord en start je tijd. Zodra je op Stop drukt, is de tijd van die opdracht én het project meteen weer bijgewerkt. Jij en je collega’s weten dan ook 24/7 waar je aan toe bent!

Met deze uitbreiding is beGuru een ideaal alternatief geworden voor Trello gebruikers. Wil je urenregistratie en Trello combineren? Dan moet je zeker beGuru eens proberen. Je kunt beGuru 30 dagen gratis en volledig vrijblijvend proberen. Vul onderstaande velden in en over 1 minuut ben je al aan de slag!

Zelf proberen

beGuru over 1 minuut zelf proberen? Start dan nu je gratis 30-dagen trial!
Vul deze 3 velden in en je kunt aan de slag.

[beGurushowtrialform]