Van Robèrt:
de hand van de Meester
Meesterlijke kwaliteit, inspiratie, recepten, tips en suggesties. Vakmanschap is Meesterschap. Van brood en banket tot en met magazines en boeken.
B'academie:
als bakken je lieve lust is
Voor zowel thuisbakkers als professionals ontwikkelde Robèrt een breed scala aan bakcursussen. Zie, ruik, proef, voel én hoor hoe mooi het bakkersvak is.
Bij Robèrt:
hier proef je 't
Proeven en ervaren, daar draait het om. Ambachtelijke producten, vakkundig bereid met verse en eerlijke ingrediënten.
Met Robèrt:
Bakken vol passie
Of het nu gaat om masterclasses, tv-programma's of evenementen: als het om zijn vak gaat, wakkert Robèrt graag het vuur aan.
De meest Meesterlijke bakker
Robèrt van Beckhoven is de enige in Nederland met zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger. De hoogste waarderingen in de bakkerijbranche.
‘Bakker word je niet, bakker ben je’
Actueel
Gastvrouw/-heer voor cursussen
Word jij een van de onmisbare schakels bij de organisatie van onbezorgde lesdagen voor onze cursisten? Laat je horen!