Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Robèrt

Van Robèrt:
de hand van de Meester

Meesterlijke kwaliteit, inspiratie, recepten, tips en suggesties. Vakmanschap is Meesterschap. Van brood en banket tot en met magazines en boeken.

B'academie:
als bakken je lieve lust is

Voor zowel thuisbakkers als professionals ontwikkelde Robèrt een breed scala aan bakcursussen. Zie, ruik, proef, voel én hoor hoe mooi het bakkersvak is.

Bij Robèrt:
hier proef je 't

 Proeven en ervaren, daar draait het om. Ambachtelijke producten, vakkundig bereid met verse en eerlijke ingrediënten. 

Met Robèrt:
Bakken vol passie
 

Of het nu gaat om masterclasses, tv-programma's of evenementen: als het om zijn vak gaat, wakkert Robèrt graag het vuur aan. 

De meest Meesterlijke bakker

Robèrt van Beckhoven is de enige in Nederland met zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger. De hoogste waarderingen in de bakkerijbranche.
 

Lees meer over Robèrt

  

Logo Meesterlijke Boulanger Logo Meesterlijke Patissier

‘Bakker word je niet, bakker ben je’

Actueel

I AM Booming met Pirjo

Omroep Brabant maakt voor het programma I AM Booming portretten van Brabantse topondernemers. Een dag op stap met Pirjo resulteerde in een mooi kijkje achter de schermen van ons bedrijf. Kijk mee!

Lees meer

Gastvrouw/-heer voor cursussen

Word jij een van de onmisbare schakels bij de organisatie van onbezorgde lesdagen voor onze cursisten? Laat je horen!

Lees meer

Ambassadeur voor Kinderfonds MAMAS

Als kersverse ambassadeur van Kinderfonds MAMAS ga ik het verhaal van Zuid-AFrikaanse MAMAS en ‘hun’ kinderen vertellen. Hopelijk mag ik wat toevoegen en me laten inspireren door hun verhalen en recepten.

Lees meer