FREQUENT
FLYER

BUSINESS &
PLEASURE

FREQUENT
FLYER

Invite-only webapp

Bestel vliegensvlug print, sign en large format in een gesloten bestelomgeving. Exclusief voor frequent flyers: je weet wel, wanneer je regelmatig bestelt en vloeiend ‘print’ spreekt. Iets voor jou?

Bestel vliegensvlug in een gesloten omgeving.

BUSINESS &
PLEASURE

Selfservice printplatform

Creëer online en zonder kennis van print de meest unieke uitingen helemaal zelf. Of samen. Schakel op het platform de hulp in van onze frequent flyers en ga met elkaar op printreis!

Creëer unieke uitingen zonder kennis van print.

Direct aan de slag

Bestel in de webapp

Tijd om in te checken in de webapp van Print.com. In deze gesloten bestelomgeving bestel je vliegensvlug al jouw drukwerk. De webapp is exclusief voor frequent flyers: als je regelmatig bijzonder (of heel gewoon) drukwerk nodig hebt om jouw klanten te verrassen. Het resultaat versturen we uiteraard blanco. Mis je iets? Om jouw printreis nóg comfortabeler te maken voegen we wekelijks nieuwe producten en features toe. Allemaal gebaseerd op jouw wishlist. Co-creatie houdt ons tenslotte in de lucht!

Alle opties in één scherm
In twee stappen bestellen
Print, sign en large format
SELFSERVICE PRINTPLATFORM

JOUW PRINTREIS

Next stop: het selfservice printplatform, speciaal voor de zelfstandig ondernemer in de kleinzakelijke markt. Dit platform is nog in ontwikkeling. Maar eenmaal live, dan is er zoveel te ontdekken! Het staat bol van de creativiteit, inspiratie en mogelijkheden om samen te werken. Laat je aan de hand nemen door onze frequent flyers en groei mee binnen ons platform.

Wat je echt wilt weten

Ga naar onze webapp-pagina, klik op 'meld je aan', vul je gegevens in en verstuur het formulier. Als de webapp jouw ideale bestemming is, geven onze printnerds je snel toegang. Onze printnerds zijn keihard aan het werk om het platform zo snel mogelijk op te leveren. Wanneer we precies live gaan is nog een verrassing. We staan altijd open voor een nieuwe partner. Stuur een mailtje naar welcome@print.com en wie weet zijn we straks samen ons reisplan aan het uitstippelen. We zijn op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.30 uur bereikbaar op 088 751 11 11. Geen gehoor? Stuur dan een mailtje naar welcome@print.com.