Ruud van de Ven: van harte welkom!

folder_open Nieuws

beGuru groeit en het is tijd voor ondersteuning op kantoor. In de afgelopen jaren hebben we een mooi team opgebouwd in het buitenland. Dat heeft ons ver gebracht. Maar voor de volgende stappen willen we een lokaal team opbouwen. Met het tekenen van Ruud van de Ven sluiten onze tocht naar onze ideale lead developer.

 
Bas Kierkels - in
Bas is gék van bedrijfssoftware en persoonlijke productiviteit. Hij helpt graag ondernemers meer gedaan te krijgen met hetzelfde team met slimme en flexibele bedrijfssoftware.

Gezocht: ervaren developer

In de afgelopen jaren hebben we heel sterke banden opgebouwd met onze klanten. Dat gaf al veel terugkerend werk en met de tijd groeide het aantal klanten in beheerst tempo verder. Bas Kierkels was in die situatie verantwoordelijk voor sales, project management, het aansturen van de developers en het uitzetten van een pad voor toekomstige ontwikkelingen.

Al met al teveel werk voor een persoon en dus startte onze zoektocht naar een fulltime lead developer. Iemand die de klanten kan aanhoren en wensen kan vertalen naar technisch hoogwaardige oplossingen die jaren mee gaan. Daarnaast zal deze persoon de andere developers aansturen die we hier op kantoor van plan zijn aan te nemen.

Gevonden: enthousiaste professional

In de afgelopen 15 jaar heeft Ruud kennis en ervaring opgedaan bij een aantal internetbedrijven in de Brainport-regio. De afgelopen jaren heeft hij daarnaast een mooi team developers aangestuurd.

Bij het eerste gesprek raakte Ruud geïnteresseerd in de missie die Bas voor ogen heeft met beGuru. Kort daarna hebben de twee elkaar de hand geschud. Ruud is op 1 december in dienst getreden.

In de afgelopen periode – dit artikel is door drukte na 1 december geschreven – heeft Ruud zich al laten kennen als een gepassioneerd professional. Zijn ervaring helpt ons betere keuzes te maken.

Van harte welkom Ruud! Leuk dat je er bij bent en mee werkt aan onze missie.

beGuru Blog

Op de beGuru-blog lees je alles over productiviteit: achtergrond artikelen, boek reviews, ontwikkelingen over beGuru en meer.

Menu