Dennis Vermeulen: van harte welkom!

folder_open Nieuws

Zoals je wellicht hebt gelezen zijn we op zoek naar getalenteerde professionals met ruime ervaring. En met wat minder ervaring. Dennis volgt de opleiding Informatica Associate Degree en zocht een uitdagende afstudeerstage van 5 maanden. Een perfecte match.

 
Bas Kierkels - in
Bas is gék van bedrijfssoftware en persoonlijke productiviteit. Hij helpt graag ondernemers meer gedaan te krijgen met hetzelfde team met slimme en flexibele bedrijfssoftware.

Bij de eerste kennismaking viel gelijk op dat Dennis zijn leeftijd een stuk vooruit is. Hij maakte een opgeruimde indruk en wist duidelijk wat hij zocht. Als stage zocht hij een plek waar hij zijn tanden kon zetten in een uitdagende stage als programmeur. Mooi: want die hebben we!

Shopfloor Manager

Dennis gaat zich bezig houden met de zogenaamde Shopfloor Manager (SFM). Dat is een systeem dat medewerkers precies verteld in welke volgorde gewerkt moet worden. In de SFM definieer je per artikel een of meerdere workflows. Zodra je aan een order gaat werken, zal de SFM automatisch uitrekenen welk werkstation het eerste aan de slag moet gaan.

Op termijn zal de SFM ook inzicht kunnen geven welke werkstations op een bepaald moment een te hoge of juist te lage werkdruk gaan krijgen. De SFM zal ondernemers helpen om zicht te krijgen op de uitvoering.

Dennis: veel succes en plezier met je stage. Leuk dat je onderdeel bent van ons team.

beGuru Blog

Op de beGuru-blog lees je alles over productiviteit: achtergrond artikelen, boek reviews, ontwikkelingen over beGuru en meer.

Menu