Toggl Alternatief: beGuru

Toggl is een populaire en gebruiksvriendelijke app voor urenregistratie. Je drukt simpelweg op start en de tijd gaat lopen. Hoewel Toggl gebruiksvriendelijk is, heb jij meer informatie nodig om echt te weten hoe het met je projecten en bedrijf gaat. Hoe goed lig je op schema, waarom lopen sommige projecten uit en waar liggen kansen om productiever te worden?

Op dit soort vragen geeft Toggl helaas geen inzichten. In deze post presenteren we daarom beGuru, een alternatief voor Toggl dat op deze vragen wel waardevolle inzichten geeft.

Toggl alternatief: beGuru

Je weet pas echt of het met je bedrijf goed gaat als je overzicht hebt over je projecten en werkzaamheden. Haal jij je deadline in de tijd die je begroot hebt? Hoe kun jij de workflow van je activiteiten verbeteren zodat jouw bedrijf verder kan groeien? beGuru geeft antwoord op deze vragen.

Met één klik het overzicht

Net zoals Toggl biedt beGuru jou de mogelijkheid om met één druk op de knop je gewerkte tijd te registreren. beGuru geeft jou echter daarnaast ook de tools om vooraf een opdracht te begroten en te calculeren. Deadlines, specificaties en planning kun je op één plek opslaan en inzien. Ontstaat tijdens de uitvoering een verschil? Dan kun je dat met beGuru heel eenvoudig zien waardoor je tijdig kunt bijsturen. Achteraf kun je met één klik je nacalculatie bekijken en analyseren. Zo houd je altijd een vinger aan de pols.

beGuru is daarom een uitstekend alternatief voor Toggl voor ondernemers die perfect zicht op hun bedrijf willen hebben.

Toggl beGuru
Taken (premium) Taken
Projecten Projecten
Kanban
Planning (premium) Planning
Urenregistratie Urenregistratie
Facturatie (premium) Facturatie
Nacalculatie
Online support Online support
Telefonische support

Kanban: altijd het overzicht

Kanban is een eenvoudige en effectieve methode om belangrijke informatie te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld zien wanneer iets nodig is of af moet zijn.

Ook kun je Kanban borden zo instellen om in te schatten hoe druk het op bepaalde momenten zal zijn. In beGuru heb je de mogelijkheid om je opdrachten en taken in overzichtelijke Kanban borden te organiseren.

Je kunt je Kanban borden zo indelen als jij wilt en daardoor zijn Kanban borden geschikt voor allerlei soorten bedrijven, afdelingen en freelancers.

Werk jij agile? Via Kanban ben je in staat een helder overzicht van je Agile-projecten te creëren. Heb jij een productiebedrijf? Ook hiervoor is Kanban uitermate geschikt.

Getting Things Done

Bij beGuru zijn we een groot fan van de Getting Things Done (GTD) methode. Via deze methode kun jij je tijd supereffectief en efficiënt besteden, terwijl het tegelijkertijd de stress in je leven verlaagt. We hebben daarom verschillende GTD-elementen in beGuru verwerkt, zodat jij op een prettige manier effectief en efficiënt kunt werken.

Zo biedt beGuru jou de mogelijkheid om makkelijk te begroten en te plannen. Ook houd je altijd een vinger aan de pols tijdens de uitvoering van projecten. Daarnaast maak je met een paar klikken nieuwe facturen.

Productief en inzichtelijk

Wij  hebben als missie om bedrijven en mensen productiever te maken. We spreken vaak met ondernemers die het heel druk hebben, maar geen overzicht hebben waar ze hun dure tijd aan besteden. Hierdoor maken ze met hun bedrijf niet de stappen die ze willen maken.

beGuru geeft jou wel die waardevolle inzichten en helpt jou je workflow te optimaliseren. Op deze manier helpen we jou effectiever en efficiënter te worden, zodat jouw bedrijf kan groeien.

Alles in één oplossing

Met beGuru heb je alle belangrijke tools in één omgeving. Elk onderdeel is met de grootste zorg uitgedacht, ontworpen, ontwikkeld en getest. Zo biedt beGuru onder meer urenregistratie, projectadministratie en online factureren. Daarnaast kun je via de API andere software, zoals Salesforce, Zendesk, MailChimp en Google apps, eenvoudig koppelen.

Dit alles doen we al ruim 14 jaar met veel plezier. En met succes: in de afgelopen jaren hebben we talloze ondernemingen geholpen om hun productiviteit te verbeteren.

Wil je weten wat beGuru voor jou kan doen? Start dan nu je gratis trial!

Zelf proberen

beGuru over 1 minuut zelf proberen? Start dan nu je gratis 30-dagen trial!
Vul deze 3 velden in en je kunt aan de slag.

Deze domeinnaam is al in gebruik of gereserveerd.
https://.beguru.nl
Voor het gratis introductiegesprek kun je me hier bellen:

Menu